Haekplanter Heijnen

Hækplanter danner skelettet i din have. Når du designer en ny have, vælges hækplanterne normalt først. Der er meget at tænke på. Ønsker du en stedsegrøn hækplante eller en løvfældende hækplante? Er hæk beregnet til dit privatliv, eller kan du lide det faktum, at fuglene kan gemme sig i den? Det er vigtigt, at de planter, du placerer foran hæk, danner en smuk helhed med haven.

Der er forskellige typer hækplanter, der udfører forskellige funktioner. Der er færdige hække, der er ideelle til straks at skabe en smuk skillevæg. Og du kan sympatisere med løvfældende hækplanter fra sæson til sæson. På den måde ser du måske frem til foråret mere. Ud over disse er der også stedsegrønne hækplanter, hæk nåletræer, laurbær, taks, buksbom og bøg hække.

Haekplanter Heijnen finder du alle populære hækplanter til et godt pris-kvalitet forhold. En smuk barlindhæk til forhaven, en lav buksbomhæk, der giver din have et værdig, elegant udseende eller en blandet blomstrende hæk til en ægte farveeksplosion i sommermånederne; du finder dem alle hos os. De mest populære hækplanter fra vores sortiment er følgende:

 • nåletræer
  Barlind (især Taxus baccata)
  Thuja (især thuja ‘Brabant’ og thuja ‘Smaragd’)
  laurbærhæk
  bøg hæk
  Privet

Leder du efter en hæk, der ikke kun giver en grøn skillevæg om foråret og sommeren, men som også holder de grønne blade på planten om efteråret og vinteren? Vælg derefter stedsegrønne hækplanter. På denne måde kan du være sikker på, at du nyder grønne områder og privatliv hele året rundt. En populær og overkommelig privatlivstopper er ligusterhækket. Denne hæk vokser hurtigt og giver hurtige resultater. Foretrækker du lidt mere farve i din have? Den blanke medlarhæk farver rød og grøn og er en rigtig iøjnefaldende i din have!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top